Besök på ingång

När vi steg upp i morse och vi möttes att grå dimma och regn kände jag att dethär skulle bli en lååång dag. Dom senaste dagarna har varit ovanligt lugna och planlösa. Nu är vi verkligen i behov av lite socialt umgänge och som tur är tänkte vår vän lika. Så alldeles snart, när plutten vaknat väntar vi på att hon och hennes två små kommer hit och vänder upp och ner på hemmet. Det ser vi fram emot! Ett snabbt hej från mig idag. Kram på er fina!

 
blev det någon semla för er igår? jag trodde jag skulle gå semellös genom fettisdagen men när jag badade sonen på kvällen så gick mannen iväg till konditoriet och köpte en varsin semla till oss som vi kalasade på när lillen gått och lagt sig och lugnet infunnit sig. Ibland är det enkla fasligt gott ♥


Kommentarer
Postat av: Emõke Szabó

så mummsigt, det är bra att ha en dag då man nästan tvingas äta en bakelse ;)

2012-02-22 @ 14:40:15
URL: http://prinsaroprinsessor.blogg.se/
Postat av: Sara - Tripp, Trapp & Trullsan

Här åt vi allt semlor igår =)

Nu har det verkligen varit deppväder.

Kramar!

2012-02-22 @ 22:16:24
URL: http://glamina.blogg.se/
Postat av: malena

Semlor blev det nog här också. Men vi åt dem dagen före! Exemplaret på bilden ser så gott ut!:)

2012-02-23 @ 11:03:48
Postat av: Josephine med Minja

Åh så god din semla ser ut... Jag tycker ju inte om mandelmassa så jag äter inte semlor, men oj så sugen jag var på det igår, så jag bestämmde mig för att prova igen. Men när jag kom till konditoriet så var dom slut, förrutom två små stackare med grädde som såg hård och läskig ut. Så det blev ingen semla... Kanske får ge det ett nytt försök imorgon för oj så gott det ser ut på din bild haha!

puss

2012-02-23 @ 19:55:53
URL: http://vimedflickan.webblogg.se/
Postat av: Thereses liv och vardag

Semlor är såå gott, vi fick på jobbet! Ja usch vilket tråkväder det har varit men idag var det allt riktiga vårkänslor i luften. Så skönt! kram

2012-02-23 @ 21:17:34
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/
Postat av: Ida - mamma till Nova <3

De blev faktiskt ingen för oss. Tycker att de är sjukt gott med semlor men känner att de knappt är värt de när de är så onyttigt ^^ haha.

Kram

2012-02-23 @ 21:42:56
URL: http://idacarlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0