Paus

Nä vet ni vad. Ni märker väl själva hur trögt det här går? Nu tar jag paus, kanske kommer blogglusten tillbaks.

Är dock helsåld på instagram. Så vill ni ha uppdateringar från oss så finns vi som sagt där (aela_). Kram på er fina, vi hörs snart!
Så blev det måndag.

Hej vänner. Ny vecka. Igen. Förra veckan njöt vi av det fina vädret och min svägerska som var här och hälsade på från Spanien. Nu har hon åkt tillbaks igen och det känns alltid sorgset och tomt. Nästa gång vi ses är det augusti och spanienresa. Jag håller på att längta ihjäl mig. Är i verkligen stort behov av miljöombyte och semesterkänsla! Hoppas att sommaren innan dess bjuder på bra väder, då känns det lite lättare.

Idag steg vi upp vid fem. Behöver jag säga att jag ville gråta när jag insåg att det bara var att dra täcket ut sidan och kliva upp? Nu har jag iallafall lagt det lilla odjuret och ska njuta av min egentid. Skönt. Vi hörs snart! 


hörrni! är det någo av er som använder instagram? trodde aldriiiig jag skulle falla för den men helt plötsligt hade jag liksom gjort det. typiskt mig (men det är ju så himla lätt och smidigt att uppdatera där när man inte har tid för bloggen). nåväl jag heter aela_ där. komsi komsi! ;)Första maj

Den här värmen och solen kan man ju lätt vänja sig vid! Gud så underbart med sommarvärme! Vi passade på att ta en utflyktsdag, hela lilla familjen. Vad jag älskar kravlösa familjedagar..dom ger otroligt mycket.
Idag styrde vi bilen till Alingsås och den fina parken som finns där. På vägen stannade vi på maxi och köpte nödvändigheter, så som mat och engångsgrill. En grill som inte gick att få fart på. Det slutade med att mannen fick köra tillbaks och köpa två till medans jag gick ner mot sjön i hopp om att T skulle somna. Vilket han gjorde (hela 20 minuter haha. Gissa om han somnade gott ikväll?!). Åter till grillarna. Vi försökte få båda att brinna men det var lönlöst. Galet irriterande men det var väl inte meningen att vi skulle grilla idag? Vi bastämde oss för att inte låta det missödet förstöra utflykten och åt oss mätta på tillbehör och kex istället. När vi väl kom hem stekte vi kycklingen istället.

Nu ikväll har jag och plutten varit ute och lekt. mannen begav sig iväg på sin motorcykel ett slag. Han får ju passa på när det väl är lite värme. Jag ska soffmysa med ett avsnitt revenge. Ville börja titta på en serie och nu föll valet på den. Tror den kan bli riktigt bra!
RSS 2.0