Tuff dag

Idag är det tufft att vara mamma. Idag är en sån dag då jag känner för att säga upp mig. Eller ringa till någon och be hen komma och hämta mitt barn. Bara en stund. Så jag kan få höra mina egna tankar ett slag. Men det gör jag inte, för jag vet att anledningen till att jag har en tuff dag är för att mitt barn har det. Ingenting är bra och allting är jobbigt. Det är då jag ska stå kvar. Fast att jag egentligen känner för att skrika i en kudde. Jag ska stå kvar och vara det han förväntar av mig, en mamma. 

Imorgon är en bättre dag.                                                                          ♥
Kommentarer
Postat av: Josephine mamma till Minja

Stackars Tiger, och stackars mamman! Hoppas ni får det bättre i helgen. Vi saknar er! <3

2012-03-30 @ 18:52:35
URL: http://vimedflickan.webblogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Vilket fint inlägg. Trost frustrationen och att man kan läsa ur texten hur tufft ni har det nu, så är det väldigt fint. Mycket villkorslös kärlek lyser igenom :)

2012-03-30 @ 19:14:00
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Hihi, skriv det inte på min blogg bara ;) Det är en hemlis ännu men du kan få veta i förhand - Jag har tänkt utbilda mig till Doula i höst!! :D Hoppas det blir av bara! Har snart läst igenom hälften av kurslitteraturen till utbildningen men det kostar en del att utbilda sig och just nu är vi fattigare än fattigast känns det som! Eller det är vi inte men att lägga ut flera tusen bara sådär är det inte läge för just nu :(

Men utbildningen är i höst och jag har precis sökt ett extrajobb inom hemtjänst så jag hoooooppas att det blir av! Blir det inte nu i höst måste jag vänta ett helt år för nästa utbildningstillfälle är inte förän efterföljade höst, suck!Men jag hoppas :) Vi får se!

2012-03-30 @ 23:47:19
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Hanna Z

Åh jag blir alldeles rörd här, så fint skrivet! Hoppas dagen blev bättre <3

2012-03-31 @ 20:41:19
URL: http://hannaz.se
Postat av: Eva

Du är så otroligt bra på att sätta ord på känslor. Så mitt i prick.

2012-03-31 @ 22:02:41
URL: http://renaramagrekiskan.com
Postat av: Sandra på Ön

Bra skrivet och jag förstår verkligen hur du känner dessa dagar och det känns som att man bara vill att dagen ska ta slut och man får börja på en ny dag. Önskar dig en fin, fin onsdag. Kram

2012-04-04 @ 09:27:14
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0