Sängen kallar


Jag har verkligen gett allt vad jag har idag. Klockan är inte ens åtta men snart kallar sängen det kan jag nästan redan höra. 

Trots sömnbristen har vi haft en riktigt fin dag, jag och min skatt. Solen har lyst på oss och när vi var ute och lekte så åkte till och med våra jackor av..våren är sannerligen här på riktigt och det känns så härligt i hela kroppen.
Jag minns hur jag förra sommaren tänkte på hur nästkommande sommar skulle bli; med en ettåring, sandleksaker och spring i benen. Och nu är vi där. Imorgon är det jag som går och köper spann och spade till min son, nu har han lånat de andra lekplatsbarnens saker lite för många gånger, jag får snart skämmas haha. 

God natt fina vänner. Vi hörs igen imorgon ♥ 

 
vid påsk förra året. även då hade vi underbart vårväder.


Kommentarer
Postat av: Emma | Mamma till Kira

Jag blev inte det minsta avundsjuk på ert fina väder ;)

2012-03-22 @ 20:32:17
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: ENDENISE

sv: tack för din kommentar ♥ kram

2012-03-22 @ 20:55:24
URL: http://endenise.se
Postat av: Nellie-Sockertussen

Jag har en tävling på min sida som jag tror att du skulle gilla ;)http://sockertussen.blogspot.se/2012/03/vinn-en-whoopie-matta-macaron-matta.html

2012-03-22 @ 21:25:43
URL: http://sockertussen.blogspot.com
Postat av: Yohanna

Snyggt du hade förra påsken då!! :)Svar: tack ska du ha, minnesbilderna jag har är inga som nånsin kommer försvinna i detta fallet tror jag. Men jag kommer behöva acceptera dem, för jag kan inte ändra något och det var inget jag hade kunnat påverkar eller göra. Ibland blir livets avslut inte så vackert om jag säger så....

2012-03-23 @ 06:01:43
URL: http://maiplu.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0