extravagn

När vi var gravida i vecka 20 köpte vi vår älskade emmaljunga. Jag var helt bombsäker på att det var en sån vi skulle ha. Älskar rymligheten i såväl ligg- som sittdel och har varit väldigt nöjd med den. Nu tyckte jag dock att det var på tiden att vi skaffade oss en extravagn. Något som kan användas när den andra helt enkelt känns för otymplig.

Efter en hel del velande fram och tillbaks så slutade det på en quinny zapp extra. För mig är det viktigt att kunna ha sittdelen vänd på båda håll och det var nog främst det som var det avgörande. T sitter hur bra som helst i den och förra helgen provade hans sju månader äldre kusin den och även han satt som en prins så den kommer nog hålla en stund.
Nu är det ju snö men vi provkörde den innan den föll och den kändes väldigt smidig. När gruset och småstenen som ligger på marken vintertid försvinner kommer den rulla flitigt kan jag lova.

Kommentarer
Postat av: ENDENISE

Den verkar himla smidig :Dsv: Tack fina du, självklart tycker jag om dom med :D Konstigt vore det väl annars :D

2012-01-30 @ 22:49:23
URL: http://endenise.se
Postat av: Johannaty

Tack :)

Kul med en ny vagn, jag funderar också men samtidigt är ju bugaboon så liten så den funkar ju egentligen. :) Nästa projekt blir en bilbarnstol.

2012-01-31 @ 09:55:07
URL: http://johannaty.blogg.se/
Postat av: Eva

Kul att du redan kommit igång här!Vi har också köpt en ny vagn, liknar denna faktiskt. Babyjogger city mini heter vår och just nu när vi åker mycket kollektivtrafik använder vi den mer än den ordinarie vagnen (Teutonia fun). Så smidigt med dessa vagnar!

2012-01-31 @ 12:38:40
URL: http://renaramagrekiskan.com
Postat av: Spanienfrugan

Åh, vi håller på att titta på vår första vagn nu och det känns som att det börjar bli dags att beställa. Visserligen drygt 13 veckor kvar att gå men det är leverens tid på 6 veckor med :) En Britax B-smart 4 blir det troligtvis.

2012-01-31 @ 13:00:00
URL: http://spanienfrugan.blogg.se/
Postat av: sofie

tack så hemskt mycket!! har inte kommit in på din andra blogg, så därför kommer mitt tack lite sent!! Ja, vi har också en emmaljungavagn, superbra när vi ska ut i skog och mark o vandra men i stan så känns den ibland så stor! Så vi var också och köpte en extravagn härom veckan, perfekt att ha speciellt nu när jag själv börjar bli mer och mer otymplig!

2012-01-31 @ 17:11:27
URL: http://blomstertappan.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilken fin vagn! Kul med lite nytt. Kram

2012-01-31 @ 22:43:43
URL: http://linchisblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0