Meningsfulla dagar


Vilken härlig dag vi har haft idag. Älskar att känna att man faktiskt uträttat något när dagen går mot sitt slut, att man gjort något meningsfullt. Hemmet är skinande rent och vi har haft en supermysig eftermiddag med våra vänner. Det är en sann fröjd att se våra små leka tillsammans.

Nu har mannen kört igång en film här. Vet inte riktigt om det är en i min smak men jag får kanske ge den en chans. God kväll på er fina.Kommentarer
Postat av: Tina - Minnas mamma

Visst är det så! Att gnälla lite är en helt annan sak än att i panik gråta efter mamma eller pappa. Det är det som jag ifrågasätter i 5 minuters metoden, att man inte går in när barnet blir hysteriskt. Så hemskt!Minna kan sitta 1 meter ifrån mig och göra sin "ledsna" min och gnälla lite, och hon ser så sjukt söt ut så att det är svårt att hålla sig för skratt när hon gör den :) Det är gnäll och hon är inte det minsta ledsen och då brukar jag oftast inte ta upp henne. Ibland gör jag det ändå för att hon är så förbannad söt när hon gör sig till.. :) Men det är samma sak på kvällen. Är det bara gnäll räcker det väl med att man finns i närheten. Är barnet ledsen förstår jag inte för allt i världen varför man inte skulle vilja gå till barnet direkt. Det borde ju finnas någon typ av biologisk kraft i varje människa kan man ju tycka, men tydligen inte..

2012-02-02 @ 21:07:43
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Liza

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej !!!:) Så glad jag blev att jag fick följa med hit, vad fiiint du har det!:) Känslan av att ha hunnit med något nuförtiden och något så fasligt arbetsamt som att stoorstäda lägenheten med en liten 1 åring som röjer är minst 1000 ggr mer tillfredsställande nu än det var förr när man hade all tid i världen att städa eller pilla navelludd, det är väl ändå fint att få känna sig duktig i alla vardagssysslor ;) hihi . Snart går jag av min mammaledighet och lämnar över till pappan.. hjälp.. ut ur den där bubblan som gått från en chock(...)till självklarhet & i vida världen igen, jag söker jobb, vill byta, och är motiverad som aldrig förr. Dom för med sig en hel del gott dom små vildingarna <3<3<3 Kramar till er!

2012-02-02 @ 21:33:16
URL: http://lizitas.blogspot.com
Postat av: Melissa Lavali - Vikt och Fotografering

Hoppas du får en trevlig fortsatt kväll i denna härligt kalla vinterlandskap :)2012-02-02 @ 21:40:49
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja det var helt fantastiskt gott:)

2012-02-02 @ 21:41:29
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Linda

Låter som en härlig dag! Hoppas filmen var bra! Vilken film blev det?

2012-02-02 @ 21:42:49
URL: http://linchisblogg.blogspot.com
Postat av: Hanna - Mode, smycken och min vardag

Vad härligt!

2012-02-03 @ 08:13:53
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0