Almanacka

Jag får ont i magen av försäkringskassan. Som att jag liksom redan i förväg vet att det kommer bli fel när jag måste ta tag i eller ändra något. Nu loggade jag dock äntligen in efter att ha skjutit på det i några dagar (läs veckor). Hoppas nu att det blev rätt och att jag får mina pengar så som jag tänkt. En månad fick jag inga efter att jag varit där inne och pillat haha!

Generellt tycker jag att jag behöver strukturera upp mitt liv lite. Hela förra året gick jag utan almanacka (glömde bara en bvc-tid) men förra veckan gick jag faktiskt in på akademibokhandeln och plockade på mig en. Nu ska här bli ordning och reda! Har en hel del jobbpass som jag lätt kunnat glömma om jag inte skrivit ner dom. Känns så skönt att äntligen ha allting samlat så att jag slipper förlita mig allt för mycket till hjärnkontoret..2012..älskar att tänka på vad resten av detta året kommer ha att erbjuda. jobbtider, javisst men också en hel del annat <3Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Säger detsamma - en promenad är ju egentligen behövligt, speciellt för att inte klättra på väggarna i eftermiddag om man är liten, men attans - det är himla skönt med dessa helmysdagar ibland ;DKram söta!

2012-03-15 @ 10:49:14
URL: http://madeleines.se
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Tack för en liten spark! Jag måste också logga in och kolla upp hur jag har det med FL- dagar.Ha en fin dag!

Kram!

2012-03-15 @ 12:15:36
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Ida - mamma till Nova <3

Jag förknippar inte försäkringskassan med något bra direkt heller, haha! De är de nog inte många som gör tyvärr.Snygg almenacka du fått tag på. Jag skulle inte kunna leva utan min ;)

Kramar

2012-03-18 @ 06:51:12
URL: http://idacarlgren.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag får med magont av f-kassan. Nästan som om jag hade någon skuld i något när jag ringer fast jag inte har det. De ger en den känslan på något vis.Väldigt snygg almanacka! Skulle behöva en ny själv och den var ju sjukt snygg!

2012-03-20 @ 16:05:55
URL: http://ugglis.blogg.se/
Postat av: petra

Så fin den var!

Ja jag hatar försäkringskassan.Deras sida borde vara bättre, sen älskar dom ju att sitta o dra i ens pengar. Skönt att du får dina nu iaf

2012-03-20 @ 20:05:59
URL: http://zupermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0