kalas och jobb


Vilken morgon och förmiddag vi haft! Idag har jag en sak för mycket inplanerat känner jag. Vid ett ska vi iväg på ettårskalas då en av Ts kompis ska firas. Och vid fyra börjar jag jobba. Vilket betyder att det har varit lite och fixa här hemma innan vi kan ge oss av lite senare. Nu är matlåda klar och jobbväsakan packad iallafall.

Ieftermiddag, i kväll och inatt ska jag nämligen hoppa in på mitt extrajobb. Det är första gången (har bara gått bredvid tidigare) och är förstås lite nervös. Har skrivit upp lite frågor som jag får passa på och fråga personalen som jag byter av. Att ha sovande jour är även det nytt för mig. Men vem vet jag kanske sover bättre än jag gjort på ett år nu haha...

Nu ska jag försöka stressa ner lite och fixa det sista så att vi kan ge oss av sen när T vaknat.. kram på er.

extravagn

När vi var gravida i vecka 20 köpte vi vår älskade emmaljunga. Jag var helt bombsäker på att det var en sån vi skulle ha. Älskar rymligheten i såväl ligg- som sittdel och har varit väldigt nöjd med den. Nu tyckte jag dock att det var på tiden att vi skaffade oss en extravagn. Något som kan användas när den andra helt enkelt känns för otymplig.

Efter en hel del velande fram och tillbaks så slutade det på en quinny zapp extra. För mig är det viktigt att kunna ha sittdelen vänd på båda håll och det var nog främst det som var det avgörande. T sitter hur bra som helst i den och förra helgen provade hans sju månader äldre kusin den och även han satt som en prins så den kommer nog hålla en stund.
Nu är det ju snö men vi provkörde den innan den föll och den kändes väldigt smidig. När gruset och småstenen som ligger på marken vintertid försvinner kommer den rulla flitigt kan jag lova.

Tänk om! Tänk nytt!

Nu ska jag ta steget. Steget bort från den renodlade mammabloggen till något som förhoppningsvis kommer handla mer om mig. En hel del tjat om barn kommer det förstås bli, jag är ju trots allt småbarnsmamma...men ni förstår kanske var jag vill komma. Förhoppningsvis ska detta bli en plats för mina tankar och mitt tycke att komma fram.

Jag hoppas ni är med mig! 

RSS 2.0