Napptokig

Jag var så himla nöjd för ett par månader sedan "Näää, men T har baaaara napp när han ska sova eller är ledsen...". Jovisst. Hur utecklades det sen då? I takt med att hans vilja har blivit större och att han insett att han faktiskt har något att säga till om så står han under "napphyllan" och gnäller som en olycklig hundvalp flera gånger om dagen. Och ja, det är så svårt att neka honom när han så gärna vill ha det. Han går först till sängen och hämtar Gittan (gosekaninen), och förstås behövs en napp för att göra goset komplett. Svårt att neka. Jag tror vi skjuter på fajten och lever i harmoni med vår nappunge ett slag till.

Jag har sovit så otrolit skönt inatt. T tog sovmorgon till halv åtta och jag vaknade till och med tio minuter innan honom. Idag skiner solen och om en stund ska vi gå ner mot stan. Hoppas ni får en underbar fredag!
Kommentarer
Postat av: Eva

Haha, jag säger detsamma: nappfajten får allt vänta till senare. Än så länge är lillan väldigt mycket kär i sina nappar.

2012-03-23 @ 20:06:15
URL: http://renaramagrekiskan.com
Postat av: Thereses liv och vardag

Molly kom också in i en period för någon vecka sedan då hon skulle ha napp mer eller mindre dygnet runt.. Nu har det blivit lite bättre men man får försöka gömma undan den så gott det går så att hon inte ser den och blir påminnd om att hon faktiskt vill ha den.. Hoppas att du får en fin helg! Kramar!

2012-03-23 @ 22:04:05
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/
Postat av: maria

känner igen mig där :P det är nappar överallt och hon lyckas alltid hitta dom och kommer knallade med en i munnen och fyra i handen :P fattar inte grejen.sov gott gumman och trevlig helg!!!

kram <3

2012-03-23 @ 22:18:19
URL: http://majiaanyberg.blogg.se/
Postat av: lowi

Hej!Jag är en glad, sprallig & kreativ göteborgstjej på 23 år.Jag har en egen webshop(http://lowishopdesigner.spreadshirt.se) där jag säljer tygpåsar och plagg etc med mina egna färgglada sköna tryck på.

(www.facebook.com/lowiart)Jag inspireras av allt från musik till människor jag ser på gatan.Mina illustrationer känns igen av alla de färgglada färger jag använder mig av.Så tänkte kolla om det fanns möjlighet till något samarbete?Tacksam för svar!Med vänlig hälsning, Louise "Lowi" Henning

2012-03-23 @ 23:28:37
URL: http://lowiart.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

Gör gärna ett besök i min kanske lite ovanliga blogg men ack så nyttig. (inget för sånna som inte gillar omklädningsrum)Fler besökare är inget jag presonligen vinner på. Budskapet är vikigast. Tillsammans kan vi få fler att må bättre och stoppa det som sker att alla ska se ut på ett visst sätt för att accepteras.Så hoppas denna lilla reklamkommentar är okej, annars får du skälla ut mig så gör jag aldrig om det! =)

2012-03-24 @ 09:54:34
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: jaana

Tack för titten=)

2012-03-24 @ 21:11:02
URL: http://minvarldjaama.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Minna blir också mer och mer napptokig, suck :P Men, men. Det blir nog lättare att sluta när dom är äldre och man kan prata med dom på ett annat sätt :)

2012-03-25 @ 15:29:18
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Oj vad jag känner igen det där med nappen, hihi. Likadant här;) inte lätt när man är nappberoende;)

2012-03-27 @ 22:24:29
URL: http://fianandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0